Top 10 youtubers

by 17.1.15 0 comentarii

Pentru a afla mai multe despre fiecare youtuber în parte, da-ți click pe poza fiecăruia în parte.

1.PointlessBlog

Alfie Deyes este un vlogger și de asemenea un youtuber britanic, care a început să încarce clipuri pe youtube încă din 2009 pe canalul său PointlessBlog. În prezent acesta se mai ocupă de alte două canale, PointlessBlogTv și AlfieGames.

Pe parcursul carierei sale de youtuber, a colaborat pentru realizarea jurnalului său video cu alți youtuberi britanici și nu numai precum: Tanya Burr, Louis Cole, Louise Pentland, Grace Helbig, Harley Morenstein ,Tyler Oakley, Troye Sivan, Miranda Sings și Joe Sugg. În videoclipurile sale apar și vedete precum Ariana Grande. 

De asemenea canalul său se bucură de un număr impresionant de urmăritori, aproximativ două milioane.

Pentru a afla mai multe despre fiecare youtuber în parte, da-ți click pe poza fiecăruia în parte.

2.Caspar Lee

Caspar Lee este un vlogger/youtuber britanic de origine sud africană cu o carieră de actor (dacă se i-au în calcul rolurile foarte mici din seriale sau filme nici ele prea cunoscute). Caspar a început canalul său de pe youtube care îi poartă numele din 2010, ajungând la 160 de milioane de vizualizări la sfârșitul lui 2014.

Pentru videoclipurile sale a colaborat cu alți youtuberi precum: Jack & Finn Harries, Grace Helbing, Tyler Oakley, Troye Sivan- cei doi au avut și un rol împreună-, Zoe Zugg, Marcus Butler, Shane Dawson, Joe Sugg și mulți alții.



3.JacksGap

JacksGap este un canal de pe Youtube deținut de doi frați gemeni de asemenea și ei britanici. Jackson Frayn Harries și Finnegan Frayn Harries se bucură de un real succes, în mare parte acesta fiind datorat faprului că cei doi sunt gemeni (afirmație făcută de proprii lor fani), dar pe lângă asta și de faptul că cei doi surprind în videoclipurile lor diferite țări ale lumii pe care vizitează.

Canalul a fost înființat pentru prima dată de către Jack Harries în 2011 în anul de după terminarea liceului, anul pauză dintre liceu și facultate, de aici și numele acestuia. Canalul a devnit cunoscut în scurt timp, dar după ”alăturarea” lui Finn Harries, numărul vizitatorilor s-a dublat.

Canalul gemenilor Harries a câștigat și două premii în mai anul recut, Best Directing for the Channel și Best Mini Series or Short Film pentru Ricksaw run, o călătorie de-a lungul Indiei pentru o strângere de fonduri.

4.MirandaSings

MirandaSings este un canal Youtube creat de o actriță și cântăreață de origine americană pe nume Colleen Ballinger în 2008.       

Colleen a creat un personaj amuzant care nu seamană cu ea, fiind o persoană egoistă, lipsită de talent, fără voce, dar care crede că vocea ei este o binecuvântare pe care trebuie să o împartă cu restul lumii. În cadrul videoclipurilor, Miranda cântă , discută despre evenimente noi din presă, vedete și critică pe mai toată lumea.

Cu 390 de videoclipuri în prezent și peste 3 milioane de vizitatori, Miranda/Colleen este una dintre cei mai iubiși youtuberi.



5.Zoella

Zoe Elisabeth Sugg este un youtuber englez care se ocupă cu fashion și beauty în special, dar care are și videoclipuri amuzante și interesante care dezbat diferite teme.

Până la crearea canalului ei Zoella, prima data numit ”zoella180390” în 2009, Zoe a lucrat ca interior designer.

A colaborat cu youtuberi precum Louise Pentald, Tanya Burr, Alfie Deyes care este de asemnea și iubitul ei, cele mai multe videoclipuri fiind realizate în present în colaborare cu el, Tayler Oakley, Troye Sivian, Grace Helbing și mulți alții.

Zoe, sau mai bine Zoella cum este cunoscută de către fani, a lansat și o carte în luna noiembrie, anul trecut, Girl online.


6.IISuperwomanII


Lilly Singh este o tânără din Canada cunoscută de către fani și sub pseudonimul Superwoman, datorită numelui canalului ei ”IISuperWomanII”. Cel mai interesant lucru la pornirea carierei ei de youtuber a fost dorința acesteia de a demonstra că femeile, de orice origine ar fi acestea (părinții lui Lilly sunt din India și își respectă mare parte din tradiții, chiar dacă ea a fost crescută în Canada) pot fi la fel de amuzante sau pot posta lucruri la fel de captivante precum bărbații, pe care de multe ori îi ironizează în postările ei.

Cultura indiană și mai ales comportamentul unei tinere domnișoare care provine din aceast mediu au fost surse de inspirație pentru majoritatea dintre filmulețele ei.

În prezent Lilly se bucură de peste de peste 500 de milioane de vizualizări pentru filmulețele sale, care de altfel au fost și premiate. 

7.MarcusButler

Marcus Butler este un vlogger și youtuber britanic care a devenit cunoscut după ce și-a creat propriul canal numit ”MarcusButlerTv” în 2010. La fel ca și Caspar Lee a făcut parte din ”Youtube Boybands” pentru a stânge bani care să revină unei asociații de caritate numită Comic Relief.


A colaborat pentru realizarea materialelor sale de pe Youtube cu:Jim Chapman, Alfie Deyes, Caspar Lee, Tyler Oakley, Joe Sugg, Zoe Sugg, Connor Franta, Troye Sivan și alți câțiva youtuberi britanici.


La sfârșitul anului 2014 canalul său se bucura de peste 3 milioane și jumătate de abonați iar videoclipurile sale au în jur de 140 de milioane de vizualizări.
                                                 
8.FunForLouis


Louis Cole este un youtuber britanic, cunoscut pentru jurnalul său video care prezintă în mare parte propria-i viață, dar și a prietenilor săi youtuberi. Primul său canal Youtube, ”FoodForLouis” , în care el mânca tot felul de ciudățenii, majoritatea sugerate de către fanii lui, a avut un real succes și el, mai ales că personalitatea tânărului a atras din ce în ce mai mulți fani.


Totuși când acesta a depășit măsura, mâncând în direct un peștișor de aur spre oroarea majorității abonaților, RSPCA (The Royal Society for the Prevention of Cruently to Animals), pe scut protecția animalelor a intervenit imediat, iar acesta a fost acuzat penal. Deoarece nu avea antecedente penale, Louis Cole a scăpat  fără proces după ce și-a recunoscut vina, dar asta nu a fost pe placul iubitorilor de animale.

FunForLouis este un canal mai ”cumințel” în care ființele, în special animalele nu sunt rănite sau mâncate de acesta. Louis are peste un milion de abonați în prezent.


9.TylerOakley

Tyler Oakley este o adevărată personalitatea a internetului printre adolescenți. Orientarea sa sexuală fiind un imbold pentru el în a-și dezvolta cariera, el susținând drepturile persoanelor gay și luptând împotriva sau pentru combaterea, cum vreți voi, a”suicide among LGBT youth”.

Tyler a început să posteze videoclipuri încă din 2007 pe canalul care îi poartă numele. El a devenit un adevărat model pentru adolescenții gay.

În prezent canalul său se bucură de peste 6 milioane și jumatate de abonați.


10.TheHolyTrinity

TheHolyTrinity sună a eva sacru, sfânt pur, dar aceste youtubere sunt departe de acest nume.

Hannah, Grace and Marime sunt trei youtubere care își realizează împreună videoclipurile și care se bucură de un real succes. Fiecare are propriul ei canal, dar sunt cunoscute de către fani ca un ”pachet”, dacă pomenește de una le vei vedea și pe celelalte două.

Sper să vă placă acești youtuberi la fel de mult ca și mie, iar dacă aveți alții interesanți pe care doriți să-i împărtășiți cu restul îi puteți menționa mai jos.

Unknown

Developer

Hi, I'm Biliana, the author of Wanderlust blog.Passionate about books,filmmaking and literature,I created this blog to share with you my favourite books, quotes and channels.Enjoy.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu